İstikrarlı Yemek Tarifleri
9 Mart 2014 Pazar

SÜTKERİYE TATLISI

›
Merhaba. Ne kadar uzun zamandır yazmıyorum. Ama o kadar haklı gerekçelerim var ki!  Bloger olmak yemek yemeyi seviyor olmak demek. Bloguma...
4 yorum:
1 Ekim 2012 Pazartesi

Pekmezli Nişasta Helvası

›
Geçenlerde pişirdiğim pesude olarak da bilinen helvayı bugün pekmezli pişirdim. Bir damla bile şeker kullanmadım. Sözüm ona spor yapıyoru...
2 yorum:
29 Eylül 2012 Cumartesi

Revani

›
Bu revani tarifini Tuğrul Şavkay' ın kitabından almıştım. Vermiş olduğu reçeteleri uygularken onu rahmetle anıyorum. Tuğrul Bey' i...
27 Eylül 2012 Perşembe

Portakal Reçeli

›
Aslında bu reçel annemden gelen  klasik bir tat. Annem  portakal kabuklarını biriktiriyor. Reçel olacak miktarda olunca, düzgün bir bi...
26 Temmuz 2012 Perşembe

Nişasta Helvası

›
İki yıl Ankara yazı yaşadıktan sonra... İzmir öyle sıcak ve bunaltıcı ki!"Hiç çekilmiyor"dediğimde hemşolarım kızıyor bana. Ama...
3 yorum:
25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kayısı Reçeli

›
Bloguma yazmayalı çok uzun zaman oldu. Ama annemin kayısı reçeli yazılmazsa olmaz. Güneşte reçel yapmak, galiba İzmir' lilere has bir ...
13 Nisan 2011 Çarşamba

Damla Sakızlı Turta

›
Çok sevdiğim ve severek pişirdiğim limonlu, portakallı veya çikolata soslu turtayı bu kez damla sakızlı denemeye karar verdim. Ben damla s...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Fotoğrafım
kaminetto
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.