tag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.comments2023-08-04T01:11:08.760+03:00İstikrarlı Yemek Tariflerikaminettohttp://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comBlogger144125tag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-53120925787288591432017-08-02T23:38:24.754+03:002017-08-02T23:38:24.754+03:00o kadar emek verip tek tek yazmışsınız kı emeğiniz...o kadar emek verip tek tek yazmışsınız kı emeğinize sağlık demek için yorum yapim istedim :) bende denemek istiyorum ama beyaz un yerıne tam bugday unu koysam oran tutar mı acaba?zeyneppNhttps://www.blogger.com/profile/01319189218331460086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-8782476671182090082015-03-12T13:52:52.147+02:002015-03-12T13:52:52.147+02:00Afiyet olsun. Beğenmenize çok sevindim.Afiyet olsun. Beğenmenize çok sevindim.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-6726863410770335472015-03-12T03:43:02.922+02:002015-03-12T03:43:02.922+02:00Çok sağlıklı, lezzetli oldu. Hasta yakınlarına göt...Çok sağlıklı, lezzetli oldu. Hasta yakınlarına götürdüm. Çok makbule geçti. Çok teşekkürler.Dünya Yazmanhttps://www.blogger.com/profile/13632476753156278784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-76769972394694035812014-11-14T11:35:58.605+02:002014-11-14T11:35:58.605+02:00Türk ekmeklerinin yapımında "şeker kullanılma...Türk ekmeklerinin yapımında "şeker kullanılmaz" yanlış bilgi bence. Canan Karatay 'ın son araştırmasında fırınlarda üretilen ekmeklerde ne kadar çok şeker kullanıldığı kanıtlandı. Ekşi mayayla üretilen ekmeklerin dışında her ekmekte zorunlu olarak şeker kullanılıyor. Mayanın aktif hale gelmesi şekerdendir. Sevgiler.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-73701862832970614272014-11-14T01:53:42.271+02:002014-11-14T01:53:42.271+02:00Merhaba,
Yapmış olduğunuz ekmek Tam Buğday unlu vi...Merhaba,<br />Yapmış olduğunuz ekmek Tam Buğday unlu viyana baget ekmeği olmuş. Gerçi sizde yabancı bir kaynaktan tarif aldığınızı belirtmişsiniz. Normal standartlarda Türk ekmeklerinin imalatında şeker kullanılmaz. İmalatında şeker kullanılan ekmekler tost ekmekleri ve diğer ülke ekmekleridir. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-71428902945134716162014-09-02T20:29:25.093+03:002014-09-02T20:29:25.093+03:00Çok teşekkür ederim. Daha çok yazabilsem...Çok teşekkür ederim. Daha çok yazabilsem...kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-28482350124779505512014-08-06T09:57:11.833+03:002014-08-06T09:57:11.833+03:00Sizin yaratıcılığınıza bağlı.Önemli olan sevdiğini...Sizin yaratıcılığınıza bağlı.Önemli olan sevdiğiniz lezzet. İçerik sizin kararınız. Afiyet olsun. Örneğin ben artık hiç şeker kullanmıyorum. Üstelik trans yağ hiç kullanmıyorum. Sürekli okuyarak kendimi geliştiriyor ve en en sağlıklısını üretmeye çalışıyorum. Bu tarif dört yıl öncesine ait. Canan Karatay cı olunca trans yağ ve şeker kullanmam olmuyor. Ama bu işi profesyonel olarak yapınca kendi değerlerimden azıcık vazgeçmem gerekiyor. Sevgiler.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-66997259060830933172014-08-05T16:19:52.140+03:002014-08-05T16:19:52.140+03:00Merhabalar,
granola bar2 daha az tatlı ve gevrek d...Merhabalar,<br />granola bar2 daha az tatlı ve gevrek diye yazdınız, fakat ben granola bar1'e gore malzemeler aldım. bugday ezmesi bulamıyorum etrafındaki marketlerde. yulaf ezmesi ile gevrek sonucu alamazmıyım?<br />margarin yerine tereyagı olur mu?<br />daha az tatlı olsun diye nasıl şekeri ve balı granola 2 deki olcuyu kullansam cok mu tatsız olur?<br />kuş uzumun yerine normal uzum veya hurma olur mu?<br />toz badem bulamadım aktarımda, yerine file badem aldım, olur mu?<br />susam midemi dokunuyor, onun yerine mavi haşhaş olur mu?<br />kusura bakmayın cok soru sordum size.. zaman ayırdınız icin cok tesekkur ederim.<br /><br />Lina Y.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-26850453030773048372014-06-21T15:45:04.771+03:002014-06-21T15:45:04.771+03:00Ne güzel... Benim yerime cevap vermişsiniz. Elleri...Ne güzel... Benim yerime cevap vermişsiniz. Ellerinize sağlık.<br />kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-7893290954949448842014-06-20T22:34:41.916+03:002014-06-20T22:34:41.916+03:00Evet canim neden eklenmesin. Hatta fındık kuru kay...Evet canim neden eklenmesin. Hatta fındık kuru kayısı veya çikolata parçacıklarıda olabilir.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-82037870861701041922014-03-18T20:26:22.653+02:002014-03-18T20:26:22.653+02:00Nurten hanımcım, hemen bir düzeltme yaptım. Bardak...Nurten hanımcım, hemen bir düzeltme yaptım. Bardak ölçüsünü ekledim. teşekkürler.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-30157179272466122652014-03-17T12:58:02.898+02:002014-03-17T12:58:02.898+02:00bu arada müthiş tarifleriniz için çok teşekkürler....bu arada müthiş tarifleriniz için çok teşekkürler.. yeniden tarif yayınlamanıza çok sevindim. ayrıca yeni beslenme düzenine göre tariflerinizi heyecanla bekliyorum. kolay gelsin :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15290218200880150315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-16438284041565992232014-03-17T12:56:20.816+02:002014-03-17T12:56:20.816+02:00ölçü derken kaç ml lik bardak veya kaç gram?ölçü derken kaç ml lik bardak veya kaç gram?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15290218200880150315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-32682860003634150352014-02-12T20:15:13.941+02:002014-02-12T20:15:13.941+02:00Yeldacım sen misin yorumu yazan? "adsız"...Yeldacım sen misin yorumu yazan? "adsız" olarak gelmiş, ama e posta adında yelda borlu yazınca... Tereyağı da konabilir. Zeytinyağı ile olan tadı daha çok seviyoruz. Sevgiler.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-16015231756854451752014-02-12T12:26:42.380+02:002014-02-12T12:26:42.380+02:00tarifin aslında tereyağı da vartarifin aslında tereyağı da varAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-31829481300686418132013-12-01T16:03:35.872+02:002013-12-01T16:03:35.872+02:00Merhaba Lina, bezelediğiniz hamuru oklava ile büyü...Merhaba Lina, bezelediğiniz hamuru oklava ile büyütürken, yapışmaması için arada un atıyoruz ya... Bu sadece un değil de nişasta ve un karışımı oluyor. Nişasta yufkanın kıtır olmasını sağlıyor. Anneannem açtığı baklava yufkalarını büyütürken sadece nişasta kullanıyordu. kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-91339922621065497842013-11-30T22:18:48.441+02:002013-11-30T22:18:48.441+02:00Merhaba, dun bu tatlıyı yaptım hazır baklava yufka...Merhaba, dun bu tatlıyı yaptım hazır baklava yufkası ıle. cokkk lezzetlı olmus. bır daha kı sefer, yufkayı kendım acarak denemek ıstedım. fakat bu kısmı anlayamadım "75 gram mısır nişastası ve 100 gram unu yufkayı açmada kullanmak üzere karıştıralım. " bu un karısımı nasıl kullanılıyor yukarıdakı adımlarında goremedım..yardımcı olurmusunuz. cok tsk.Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-71137561039475407782013-11-26T11:27:38.554+02:002013-11-26T11:27:38.554+02:00teşekkürler misafir için deneyeceğizteşekkürler misafir için deneyeceğizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-45627138243457533932013-09-16T14:10:16.896+03:002013-09-16T14:10:16.896+03:00Merhaba! Bu tarife kuru uzum ve ceviz de eklenebil...Merhaba! Bu tarife kuru uzum ve ceviz de eklenebilir mi acaba? :) <br /><br />Tesekkurler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-54612467960180766832013-08-13T18:01:21.835+03:002013-08-13T18:01:21.835+03:00Ben teşekkür ederim. sevgiler.Ben teşekkür ederim. sevgiler.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-62219369938857277422013-08-13T12:29:44.469+03:002013-08-13T12:29:44.469+03:00iyi bir site teşekkürler.iyi bir site teşekkürler.Pasta Tariflerihttp://www.mozaikpasta.org/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-56685641891132260882013-07-09T18:31:00.749+03:002013-07-09T18:31:00.749+03:00Merhaba, soğanın suyunu kullanmıyoruz. Köftenin öz...Merhaba, soğanın suyunu kullanmıyoruz. Köftenin özelliği sosis ve kaşar peyniri. Lezzetini değişik yapan da sosis. Afiyet olsun.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-71263781867486918012013-07-09T17:46:27.187+03:002013-07-09T17:46:27.187+03:00Merhaba,köfte tarifinizi çok beğendim ama birkaç s...Merhaba,köfte tarifinizi çok beğendim ama birkaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz sevinirim.soğanın suyunu mu püresinimi kullanacağız birde sosis yerine ne ekleyebiliriz veya koymasak olurmu lezzetini etkilermi ? İyi günler diliyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-1570941040967882622013-05-26T16:34:23.279+03:002013-05-26T16:34:23.279+03:00teşekkür ederim.teşekkür ederim.kaminettohttps://www.blogger.com/profile/12142475640489074659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228007036029079285.post-55686799367153383092013-05-26T16:13:48.301+03:002013-05-26T16:13:48.301+03:00Cok guzel gorunuyorCok guzel gorunuyorAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05385180767051594140noreply@blogger.com